Ga naar de inhoud

Privacy Statement

Dit is de Privacy Verklaring van Den Bosch Partners. In deze verklaring zetten wij uiteen hoe wij omgaan met de persoonsgegeven die wij verkrijgen via of vanwege onze website www.denboschpartners.nl. Op de website verstrekken wij informatie over de diverse bedrijfsactiviteiten van Den Bosch Partners.

Toepasselijkheid

Deze Privacy Verklaring is van toepassing op alle persoonsgegevens die worden verzameld van bezoekers van de Website. In deze verklaring zetten wij uiteen hoe wij persoonsgegeven verzamelen, gebruiken en beschermen.

Voor welke doeleinden verwerken wij persoonsgegevens?

Wij gebruiken uw persoonsgegevens uitsluitend voor de volgende doeleinden:

  • Het beantwoorden van uw vragen

Wij gebruiken nooit meer persoonsgegevens dan noodzakelijk voor het betreffende doel.

Contactformulier en e-mail

Wanneer u vragen stelt of informatie opvraagt via het contactformulier op onze Website of een e-mail stuurt, dan gebruiken wij de ontvangen gegevens uitsluitend voor het beantwoorden van uw vraag en/of het toezenden van de gevraagde informatie. Uw contactgegevens (naam, e-mailadres, telefoonnummer) worden uiterlijk na 12 maanden verwijderd.

Data-analyse

Wanneer u onze Website bezoekt verzamelen wij technische informatie over uw apparaat (type telefoon, tablet, computer) en over uw surfgedrag. Wij gebruiken die informatie om onze Website en uw surfervaring te verbeteren.

Welke technische gegevens verzamelen wij?

We verzamelen gegevens zoals:

  • informatie over het besturingssysteem van uw apparaat
  • de internetbrowser waarmee u surft
  • de delen van de Website of App die u bezoekt of gebruikt,
  • de duur van een bezoek/sessie
  • de locatiegegevens, maar alleen wanneer uw (mobiele) apparaat dit toestaat.

Hoe verzamelen we deze technische gegevens?

Deze gegevens worden verzameld met behulp van cookies en soortgelijke technieken. Wij maken daarbij ook gebruik van technologie├źn van derden, zoals van analytische diensten en social media. Daarom kan die informatie ook voor derden toegankelijk zijn.

Links

Op de Website zijn mogelijk links naar websites van andere organisaties te vinden. Den Bosch Partners kan geen verantwoording dragen met betrekking tot het gebruik van uw gegevens door die organisaties. Hierbij wordt aangeraden de privacy verklaring van de betreffende website te lezen.

Verzoeken tot inzage, correctie en verwijdering

Als u wilt weten welke persoonsgegevens wij over u hebben vastgelegd of als u uw persoonsgegevens wilt wijzigen, corrigeren of verwijderen, kunt u contact met ons opnemen via info@denboschpartners.nl. Voordat wij een verzoek tot wijziging, correctie of verwijdering in behandeling nemen kunnen wij u vragen zich te legitimeren.

Vragen of klachten

Als u naar aanleiding van onze Privacy Verklaring vragen of klachten heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens, kunt u een e-mail sturen aan info@denboschpartners.nl. Indien wij een klacht niet kunnen oplossen heeft u het recht een klacht in te dienen bij de toezichthoudende Autoriteit Persoonsgegevens.

Wijzigingen

Onze Privacy Verklaring is afgestemd op het gebruik en de huidige mogelijkheden van de Website. Aanpassingen en/of veranderingen van de gebruiksmogelijkheden van de Website kunnen leiden tot wijzigingen van onze Privacy Verklaring. Wijzigingen zullen op de Website worden gepubliceerd. Het is daarom raadzaam om regelmatig de Privacy Verklaring te raadplegen, zodat u op de hoogte bent.

Deze Privacy Verklaring is voor het laatst aangepast en gepubliceerd op 1-02-2023.